Iubirea e firească

20140319-221139.jpgToate legăturile emoționale pe care le trăim aduc în noi diferite lucruri, întâlnim oameni pe care încercăm să îi iubim și într-o lume în care aproape toți caută fericirea prin confortul material poate părea dificil să mai și simțim ceva autentic. Purtăm în noi amprentele celorlalte iubiri și cu greu înțelegem că suntem făcuți să iubim din nou, și din nou și infinit din nou.

Iubirea e firească, doar că noi decidem să o facem artificială și stranie.

Nu ar trebuie să ne uimim că ne găsim sau că ne este bine împreună. Totul se leagă perfect iar normalitatea e atunci când reușim să trăim prezentul. Iubirea e firească atunci când în fiecare poziție în care ne așezăm, totul pare la locul lui. E senzația aia în care stai îmbrățișat și simți că te-ai lipit de universul celuilalt pentru totdeauna, dar te simți infinit mai liber.

Da, am ajuns să ne surprindă firescul, să ne surprindă că suntem bine și că nu foarte des ne întâlnim pentru a experimenta “rara normalitate”. E pur și simplu firesc ca un el și o ea să se bucure unul de celălalt natural, fără complicații și defecțiuni de circuit.

Atunci când iubirea e firească, e perfect.