Eu jurnalist…

Exist ca să fiu jurnalist…

Este o frază pe care am exprimat-o într-un interviu, între timp, am decis să nu mai fac meseria de jurnalist, dar am continuata mereu să comunic.

Am intrat în presa românească în anul 2007. Pot spune că am fost norocoasă să învăț meserie de la cei mai buni jurnaliști din redacția BBC România. Am continuat să îmi fac meseria după standardele BBC și în redacția RFI până în anul 2012. În 2011, am câștigat concursul “Reporter European 2011”, acordat de Reprezentanța Comisiei Europene în România pentru cel mai tânăr jurnalist, cu un reportaj despre situația copiilor cu autism în România.

Fac parte din Casa Jurnalistului de pe vremea când nici măcar nu era o “casă” era doar o idee. Îmi place să fac presă și să scriu despre iubire pentru că în secolul în care trăim cred că ambele au început să fie înţelese greșit. La categoria oameni găsiți o serie de reportaje profil iar la categoria jazz o să găsiți povești de la concerte cu artiști de jazz și despre muzica lor.

După zece ani de meserie în presa radio și în comunicare, am continuat să mețin această platformă pentru a scrie despre teme care mă interesează.

Screen Captures