Simpla iubire, corpurile

sleepIubirea este un joc complex de gânduri, de experienţe şi energii care ajung în final să nască sentimentul. Simpla iubire vine din felul armonios în care corpurile celor ce iubesc se amestecă şi se potrivesc. O astfel de chimie se întâmplă să fie şi la nivel mental sau spirital, să fie totul în aceeaşi concentraţie care să rezulte echilibrul perfect, acel impuls scurt de fericire.

Corpurile, însă… corpurile sunt surpriza fizică, exponentul direct al iubirii. E uimitor cum iubirea poate fi atât de evidentă fizic, când iubiţii rămân în prezentul materializat prin cele două corpuri fizice care se completează îndiferent de aranjamentul spaţial în care se află, când pielea e un tapet îmbinat de culori şi parfumuri din celălat, fără margini, fără formă de doi, o continuitate infinită. Un tot complet. Corpurile sunt potrivirea desăvârşită a iubirii.

Dacă minţile şi sentimentele nu sunt în aceeaşi direcţie… corpurile arată simplitatea şi firescul lucrurilor.

Corpurile încoronează iubirea şi o continuă prin bătăile inimii, prin fineţea pielii, prin obrajii ce radiază căldură, prin buzele care pecetluiesc fericirea şi o închid în corpurile îndrăgostiţilor.